ATV

U 78. godini

Preminuo novinar Petar Lazović

 • Izvor: SRNA
 • 03.09.2021. 13:48

Dugogodišnji novinar i urednik Radio-televizije Srbije Petar Lazović preminuo je u 78. godini, objavila je ta medijska kuća.

Novinarsku karijeru je počeo 1965. godine kao spiker u Radio Beogradu, a u Televiziju Beograd, gdje je radio kao novinar i urednik u sportskom, zabavnom i informativnom programu je došao je 1974. godine.

Bio je jedan od prvih urednika Jutarnjeg programa.

Poslije petooktobarskih promjena 2000. godine bio je vršilac dužnosti generalnog direktora RTS-a.

Bio je i urednik i voditelj Dnevnika dva, a nakon ostavke Gordane Suše, vršio je dužnost urednika Informativnog programa RTS-a.

Rođen je 1944. godine u Ivanjici.

Tagovi:
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.