Predsjednik Srpske liste

Rakić: Srbi se ne povlače s barikada, iako Vučić misli da bi to bilo dobro

  • Извор: Beta
  • 28.12.2022. 18:07

Predsjednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je nakon razgovora sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da Srbi odbijaju da se povuku sa barikada, iako predsjednik Vučić misli da bi to bilo dobro.

"Upravo smo završili razgovore sa predsjednikom Vučićem sada idemo da razgovaramo sa našim narodom na Kosovu i Metohiji. Dobili smo važne vijesti oko puštanja Pantića, Nedeljkovića i ostalih uhapšenih, uspjeli smo da pročitamo garancije Evropske unije da neće biti hapšenja za učešće na barikadama, kao i garancije KFOR-a da kosovske bezbjednosne snage neće dolaziti na sever bez naše saglasnosti“, rekao je Rakić za televiziju Pink.

Dodao je da predsjednik Vučić misli da je dobro da se povuku barikade, ali da Srbi ne veruju ništa Kurtijevoj vladi ni međunarodnim garancijama, već vjeruju samo Vučiću.

"Pozivam predsjednika da dodje na razgovore u Rašku i da sasluša narod sa barikada, jer mi vjerujemo samo predsjedniku Vučiću“, rekao je Rakić i dodao da će zahtjeve iznijeti večeras.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм