Листа "Александар Вучић - Србија не сме да стане"

Шапић: Власт у Београду се неће моћи формирати без Несторовића

  • Извор: АТВ
  • 18.12.2023. 00:28

Листа "Александар Вучић - Србија не сме да стане" остварила је убједљиву побједу на изборима у Београду, међутим, без подршке појединих странака неће моћи да формирају власт у највећем граду Србије.

Доскорашњи градоначелник Београда Александар Шапић напомиње да се београдска власт неће моћи формирати без листе "Ми" Бранимира Несторовића.

"Годину дана слушамо да је Београд њихов и да је изгубљен и да ту немамо шта да тражимо. Ми у Београду опет побјеђујемо. У том истом Београду на већу излазност узели смо више гласова него прије годину дана. Што се мене тиче, нека нас сваки пут овако побјеђују у Београду. Чињеница је да неће бити формирања београдске власти без Несторовића. То је човјек са којим су се највише спрдали из СПН. Сада ће рећи да он можда и није лош педијатар и да је у питању са короном. На страну потпуно супротни национални ставови, али показаће вријеме. Спремни смо да разговарамо са њима и мислимо да не би требало бити већих препрека ако буду расположени. Ако не буду расположени, шта да се ради, ићи ћемо поново на избора. Хвала свим Београђанима. Ово су били вриједносни избори који треба да опредијеле како ће Србија да изгледа и гдје треба да иде", рекао је Шапић.

На основу стратума који је 59 одсто, резултати кажу да смо ми између 37-39 процената, да је СПН око 31 одсто. Процјене су да може да иде горе и доле до 4 одсто. Трећа је коалиција Нада, четврти је Несторовић и посљедњи је СПС.

"Када се претвори у мандате ми смо 48-49, СПН 42-43, Нада је 7, Несторовић 6, СПС 6", рекао је Шапић.




Пратите нас и путем Вибера

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм