Šešelj Dušku Tomiću: Hoćeš li i ti da padneš na koru od banane?

  • 17.03.2021. 19:55

Okršaj Vojislava Šešelja i Duška Tomića po običaju nije dobro prošao po Tomića.

Šešelj je toliko isprovocirao Tomića, da je ovaj u jednom trenutku poklonio bananu lideru Radikala nakon čega je situacija u studiju postala neprijatna.

Tomić je pokušao podsjetiti na incident Šešelja i advokata Nikole Barovića koji je nakon duela sa Šešeljom brutalno pretučen, na šta je lider Radikala odgovorio da se Barović okliznuo na koru od banane i pao.

"Hoćeš li i ti da padneš na koru od banane", upitao je Šešelj Tomića što je dodatno podgrijalo već napetu situaciju koju je Milomir Marić morao da prekine.

Netrpeljivost između ove dvojice vlada još iz haškog procesa Vojislava Šešelja gdje se Tomić pojavio kao advokat svjedoka u jednom od procesa.

Tada je Tomić pred haškim tribunalom neprimjereno proceduri reagovao i optužio Šešelja da vrijeđa svjedoka i njega kao advokata, na šta je Šešelj shodno svojim manirima odbrusio i ponizio Tomića. To nije bilo dovoljno, nego je i sudsko vijeće okarakterisalo komentar Tomića kao neumjesan.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.