Planirali svadbu, auto ih pokosilo

Snežana se na sekund probudila iz kome i pitala za Miloša

  • 06.08.2018. 11:27

Snežana Rudinac, teško povrijeđena sredinom jula u nesreći u Bečićima u kojoj je poginuo njen vjerenik Miloš Vukomanović, samo je na tren došla svijesti i pitala za mladića, ali je ubrzo opet pala u komu.

Ovo je ispričala Snežana Vukomanović, majka nesrećnog mladića, navodeći da se ljekari beogradske Vojnomedicinske akademije i dalje bore za život djevojke koja je sa njenim sinom planirala da u septembru ozvaniči šestogodišnju vezu.

Djevojka je u šok-sobu bolnice primljena sa teškim povredama glave, potkoljenice, natkoljenice i trupa. Nagnječenje grudnog koša najveći je problem, zbog kojeg je djevojka na kiseoniku i ne može da komunicira. Snežanu u bolnici redovno posjećuju roditelji.

Da podsetimo, 17. jula u saobraćajnoj nesreći na bulevaru u Bečićima, Snežana i Miloš, koji su kao sezonski radnici radili u jednom hotelu, prelazili su ulicu kada ih je pokosio automobil koji se kretao iz pravca Budve, a kojim je upravljala E. A.

Miloš Vukomanović od zadobijenih povreda preminuo je na licu mjesta.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!