Beograd

Snimak drske krađe: Iz torbice izvukla novac za operaciju, vrebala priliku dok je dječak čuvao stvari

  • 30.04.2021. 17:09

Danas je u jednom beogradskom tržnom centru nepoznata žena ukrala 8.500 evra iz torbice muškarca dok je oštećeni bio u kabini butika.

Iskaz pokradenog čovjeka potvrdio je i snimak sa sigurnosnih kamera. Na njemu se vidi žena kako potpuno mirno uzima torbicu i iz nje vadi novac.

Opljačkani muškarac navodi da je novac bio namijenjen operaciji žene njegovog prijatelja, javljaju mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

- To je uradila dok mi se dijete pomjerilo od torbice par metara. Uzela je torbicu izvadila novac i vratila torbicu na mjesto. Slučaj je prijavljen policiji i pomoću kamera su došli do taksiste koji ju je odvezao do sajma gdje je sela u manji auto bijele boje. Taksista je po govoru zaključio da je u pitanju državljanka Bugarske - rekao je pokradeni čovjek.

Kako se saznaje u Beogradu je uhapšena žena koja je ranije opljačkala muškarca u jednom tržnom centru.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм