Бројне непријатности

Снимао филмове за одрасле, а онда сазнао да има ХИВ: Ђурица подијелио своју причу

  • Извор: ТВ Прва
  • 01.12.2023. 21:22

Након сазнања да има ХИВ, Ђурици се живот претворио у пакао. Пријатељи су га напустили, а са непријатним ситуацијама се често сусреће и данас. Једна таква ситуација, десила му се и код стоматолога...

Прије више од 20 година кад је градио глумачку каријеру играјући у филмовима за одрасле у Мађарској, није ни слутио да би могао озбиљно да наруши своје здравље.

Ђурица Станков је пред камерама емисије "150 минута" испричао своју причу, а том приликом признао је да су га људи раније питали да ли се плаши што на таквим снимањима људи имају односе без заштите, на шта би он рекао да не, јер се редовно тестирају. Ипак, временом је сазнао да има полно преносиву болест.

Поред оваквог голмана, противнику не треба нападач:

Поред оваквог голмана, противнику не треба нападач: "Преко ноге" па под пречку!

Колико је ХИВ подмукла болест показује и то што су први налази били негативни, јер се вирус налазио у периоду инкубације. По савјету љекара сачекао је још два мјесеца како би добио прави резултат.

Како је Ђурица открио, послије шест мјесеци је сазнао да је заражен, али резултат чак ни тада није био потпуно позитиван.

Након сазнања да има ХИВ, Ђурици се живот претворио у пакао. Пријатељи су га напустили, а са непријатним ситацијама се често сусреће. Једна од њих је када је дошао код стоматолога.

Добре вијести за 4 знака хороскопа: У децембру их очекује велика срећа

Добре вијести за 4 знака хороскопа: У децембру их очекује велика срећа

Наиме, када је рекао да је болестан, стоматолог га је вријеђао, али ту се није зауставио, па је позвао и обезбјеђење које је Ђурицу избацило напоље.

(Прва)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм