Objavila kao upozorenje ostalim turistima

Srbi doživjeli neprijatnost: Ljetovanje u Grčkoj umalo da se pretvori u horor!

  • 04.08.2023. 08:41

T. Đ. iz Srbije objavila je na jednoj Fejsbuk grupi da im je u mjestu Nea Moudania u Grčkoj obijen automobil.

Naime, kao upozorenje ostalim turistima, sa članovima grupe podijelila je ovu neprijatnu situaciju koja im se dogodila, dodajući da njihov slučaj nije izolovan.

Snimak koji je uznemirio turiste u Grčkoj: Roditelji brinu zbog djece!

Snimak koji je uznemirio turiste u Grčkoj: Roditelji brinu zbog djece!

– Mi smo imali sreću sa zaštitom automobila, ali ne smijem ni da zamislim šta bi se desilo da su uspjeli da odvezu automobil jer naše dijete boluje od celijakije i bukvalno se selimo kada idemo na odmor. U Nea Moudania smo stigli 1. avgusta i sve je proteklo u najboljem redu do danas. Automobil je bio parkiran na ulici kao i svi ovdje, čak smo jutros prošli pored njega odlazeći na plažu i nismo primjetili. U povratku sam zamolila supruga da ode kolima do marketa i kupi za malenu svježe meso da joj pripremim obrok u posebnim uslovima jer ovdje nema restorana bez glutena – prepričava sagovornica.

Tada, kako kaže, saznaju da je u njihov automobil obijen, ali da iz njega ništa nije ukradeno.

Srpski turista preminuo na plaži u Albaniji, ovo bi mogao biti uzrok!

Srpski turista preminuo na plaži u Albaniji, ovo bi mogao biti uzrok!

– Suprug je došao potresen sa fotografijama. Iskreno, prvo sam mislila da se šali. Pogledam i vidim da jeste naš automobil. Pozvali smo čovjeka koji nas je dočekao ovdje i zaista, kada je čuo šta se desilo odmah je došao i potom smo otišli u stanicu – priča potresena žena.

Kako kaže, tada je policija napravila zapisnik o događaju, a onda su saznali da su u njihovoj blizini ukradena dva automobila.

– Da apsurd bude veći u istoj zgradi gdje smo odsjeli je i policajac Grk, koji nam je prethodno rekao da ovdje nije zabilježena krađa 20 godina – kaže sagovornica, piše Telegraf.

Otkriveno šta je misteriozni objekt koji se pojavio na plaži

Otkriveno šta je misteriozni objekt koji se pojavio na plaži

Podsjetimo, prethodnih dana bilo je dosta prijava srpskih turista o obijanju i krađi automobila. Na meti lopova našao se i srpski fudbalski trener, kojem je u Atini ukraden nov automobil.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм