Ništa mu nije sveto

Srbi se Ginteru osvetili objavljivanjem njegovog broja

  • Извор: АТВ
  • 25.03.2023. 19:23

Austijanac Ginter Felinger koji se predstavlja kao ekonomista i radnik u nevladinom sektoru očigledno ne zna šta su granice. Na 24 godišnjicu obilježavanja NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju usred Beograda razvio je zastavu NATO alijanse uz komentar "Hvala za oslobođenje Srbije".

Da mu ništa nije sveto dokazuje i fotografija od prije nekoliko dana pored spomenika Milice Rakić, trogodišnje djevojčice žrtve bombardovanja uz gnusan zahtjev da se spomenik izmjesti, a postavi novi posvećen Medlin Olbrajt.

Ginter očigledno nije znao u šta se upušta. Srbima nije dugo trebalo da nađu način da mu se osvete. Došli su do njegovog privatnog broja telefona i objavili ga na Tviteru. 

"Ukoliko želite Ginteru Felingeru poželjeti dobro zdravlje i to možete učiniti prikladnom porukom na Vacap ili putem elektronske pošte", napisao je Siniša Pepić.

Felinger je nakon ove objave dobio na hiljade poruka. U njima su ga Srbi častili raznim komentarima, u kome su mu rekli šta o njemu zapravo njemu misle. 

Nije ni Gilteru dugo trebalo da se požali. Objavio je skrinšotove u kojima se vidi da mu je inboks zatrpan porukama sa srpskih brojeva. Možete li molim vas prestati, napisao je Ginter. U međuvremenu se pojavilo još nekoliko brojeva, koje je ranije koristio. Poruke su nstavile stizati. 

Felinger sudeći po objavama na Tviteru često posjećuje Srbiju. Ne libi se očigledno miješati i govoriti šta u Srbija treba da radi. Pa je tako tražio i da hotel "Moskva" star više od jednog vijeka promijeni ime. 

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.