Našao i druga vozila Srba

Srbin pronašao auto koji mu je ukraden u Grčkoj: Otkriveno za šta je korišten

  • Извор: Агенције
  • 02.08.2023. 14:33

Porodica iz Srbije je pronašla automobil ukraden tokom ljetovanja u Grčkoj - u užasnom stanju i na parkingu vozila koja su korištena za krijumčarenje migranata.

U Facebook grupi "Grčka info“ krađa automobila srpskih turista u Grčkoj već danima je glavna tema, pa je priča Jelene i Siniša G. privukla posebnu pažnju.

Ne samo zato što su uspjeli da nađu kola koja su im ukradena na odmoru.

Oni su objavili da je njihov automobil, koji je ukraden sa parkinga jednog tržnog centra u Solunu pronađen, u voznom stanju, ali prilično slupan, a na istom parkingu primijetili su još srpskih vozila.

"Zdravo svima. Ja sam vlasnik Kia Sportage koja je hvala Bogu nađena i vraćena. Nisam htio da objavljujem ništa dok nismo sve završili i vratili vozilo kući. Htio bih da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su brinuli, i koji su nam sa raznim informacijama na neki način i pomogli. Takođe hvala i Grčkoj policiji koja je pronašla automobil, a posebno se zahvaljujem ljudima tamo koji su nam pomogli i olakšali da dovezemo automobil kući. Ukratko, automobil je korišten za prevoz migranata, i pređeno je oko 2.500km dok nije pronađen. Posebno se zahvaljujem policajcu koji je uočio automobil i kada je vozilo trebalo da bude zaustavljeno, dalo se u bijeg", napisao je on i dodao:

"Srećom da su imali nezgodu pa oštetili auto, pa su ga napustili i pobjegli. Automobil jeste u voznom stanju ali ima da se uloži još dok se ne sredi. Bolje i to nego nov auto. Pored ovoga, izbaciću slike automobila u kakvom je stanju, ali bih takođe htio da skrenem pažnju ljudima da šeruju ovaj post jer sam vidio još 3 automobila sa našim registarskim oznakama, pa ne znam da li ljudi znaju da im je automobil pronađen".

Zamolio je sve ako znaju nekoga od vlasnika da ga kontaktiraju.


"Ako neko prepoznaje ili vlasnici mogu da se pronađu, neka me kontaktiraju u DM kako bih im dao tačnu lokaciju gdje su automobili. Zahvaljujem još jednom svima. U novom postu ću da izbacim automobile koje sam vidio na tom istom parkingu gdje sam preuzeo i moj. To je inače parking vozila koji su korišteni za krijumčarenje migranata", rekao je on.

Nakon ove objave, on je objavio fotografije vozila sa srpskim registarskim oznakama, i to iz sljedećih gradova: Beograda, Užica, Paraćina, od čega su dva Mercedesova kombija, dok je treće vozilo putničko, marke Škoda.

"Molim vas da šerujete, ovi automobili su pronađeni i smješteni na policijski parking. Ne znam da li vlasnici znaju da im je auto pronađen, ja sam ih vidio kada sam preuzimao moj. Ukoliko neko prepozna auto, neka mi se vlasnici jave privatnom porukom da im kažem tačno lokaciju gdje se nalaze“, napisao je Siniša.

Пратите нас и путем Вибера