Kairo

Srpkinja ušla u vezu s Egipćanom: Otišla na more, on je ojadio - ostala bez stana i para

  • Извор: Информер
  • 08.08.2023. 16:43

Ljubav nas ponekad čini slijepim, pa često umijemo da se ponašamo neracionalno, misleći da nas ljudi ne vole i da su na putu naše sreće, a sve to zbog vešte manipulacije partnera.

Upravo to je prošla žena iz Srbije, kojoj su bile potrebne skoro dvije godine da se iščupa iz veze u koju je uplovila sa Egipćaninom.

Ta Beograđanka je još u oktobru prošle godine u svojoj ispovijesti otkrila kako je prevarena i kako je ostala bez stana i novca.

Priča i ove godine ponovo kruži mrežama kao nauk ženama da ne ponove njenu grešku.


Jahale se nasred ulice: Novi snimak turista zgrozio Hrvatsku

Jahale se nasred ulice: Novi snimak turista zgrozio Hrvatsku

"Egipćanin Abdul zaveo me je prije dvije godine u rizortu u Hurgadi, gdje je radio kao animator. Zaljubila sam se, osjećala sam se kao u bajci. Slušala sam tad srce umjesto razuma, pa sam ga zasipala poklonima, slala mu novac iz Beograda. Krajem pretprošle godine nagovorio me je da kupimo stan u Hurgadi, da se preselim tamo, da uživamo u našoj ljubavi",priča Beograđanka.

Ostala bez više od 100.000 evra

"Prodala sam stan u Beogradu, Abdulu odnijela pare u Egipat i ubrzo shvatila da je on običan plejboj i iskusan prevarant, koji mi je slomio srce i ojadio me za najmanje 110.000 evra", ispričala je ova 58-godišnja Beograđanka koja je između ostalog i uspješna preduzetnica, razvedena, majka odrasle kćerke i baka jednom unučetu, u razgovoru za medije prije godinu dana.

Ova naočita brineta, plavih očiju, vlasnica je uspješnog preduzeća, autoritativna je i veoma razborita i inteligentna, pa je utisak da je potpuno nevjerovatno da joj je neko tako zamutio razum i upropastio joj život, piše "Informer".


Građani upozoreni da se pripreme na veoma jaku kišu!

Građani upozoreni da se pripreme na veoma jaku kišu!

"Želim da objavite ovu moju ispovijest prvenstveno da bih upozorila druge žene da ne nasjednu kao ja, jer sam uvjerena da u luksuznim hotelima u Egiptu operišu iskusni prevaranti i da nisam jedina žrtva", napominje žena.

Ona godinama ljetuje u Egiptu, i to više puta godišnje, a u posljednje tri i po godine uvijek je odsjedala sa kćerkom i unukom u rizortu četrdesetak kilometara od Hurgade.

"Abdul, mlađi je dvadesetak godina od mene i bio je najprije animatoru tom hotelu, a onda je postao menadžer animacionog tima. Tamo smo se upoznali, bio je kulturan, duhovit i uslužan", objašnjava ona.

Pretprošlog ljeta, 2020. godine, Abdul prišao joj je dok je ležala pored bazena, i potpuno ozbiljno joj rekao: "Ja tebe mnogo volim".

"Bila sam u šoku, pa sam mu zbunjeno odgovorila: 'Pa i ja tebe', sve misleći da je to neki flert ili igra, a on je onda rekao, opet ozbiljno: 'Ja tebe volim kao muškarac ženu'. Bila sam šokirana, ali ne mogu da kažem da mi nije godilo", kaže ona.

Nakon tog razgovora počela je igra zavođenja i mladi Egipćanin je Beograđanku počeo da zasipa komplimentima, romantičnim porukama i pažnjom.


Komšije otkrile sve o Jadranki Barjaktarović:

Komšije otkrile sve o Jadranki Barjaktarović: "Ne izlazi napolje, krije se u stanu"

"Vratila sam se u Beograd tog ljeta, a on mi je i dalje slao poruke. Ne svaki dan, ali mi je prijala ta konverzacija s njim i polako sam se zaljubila u njega. Zbog njega sam prošle godine prvi put otišla u Egipat sama. Od juna do novembra 2021. išla sam čak šest puta kod Abdula u Hurgadu, gdje on ima neki manji stan. Tada je bilo sve idilično, bio je romantičan, donosio mi doručak u krevet, kuvao mi je, brinuo o meni...", priča ova Beograđanka.

Egipćanin je u to vrijeme počeo da joj priča da su njih dvoje suđeni jedno drugom, da bi trebalo da žive zajedno u Egiptu i da tamo pokrenu zajednički posao.

"Kad god bih se vratila u Srbiju, jedva sam čekala da ponovo odem u Hurgadu, da budem s Abdulom. I tada, kad sam bila potpuno zaslijepljena, počeo je da mi traži novac. U početku su to bile manje sume, slala sam mu 'Vestern junionom'. Ne znam ni koliko puta sam mu poslala novac u tih nekoliko mjeseci. Trebalo mu je, navodno, za popravku kola, za lijekove za majku, koja živi u Kairu...", priča ona i nastavlja:

"Žalio se da mu je mala plata, da se jedva krpi, a ja sam mu redovno slala pare. Jednom mi je čak tražio da kupim dva nova ajfona da bismo imali iste, da svi u Egiptu znaju da smo zajedno i ja sam to uradila".


U Sloveniji više od 200 klizišta poslije poplava

U Sloveniji više od 200 klizišta poslije poplava

U jesen 2021. Abdul joj se požalio da je u stan morao da primi sestru i bolesnu majku iz Kaira.

"Tada je počeo da priča kako bi najbolje bilo da kupimo stan u Hurgadi i da se tamo preselimo zajedno... Kad sam kćerki, rođacima i prijateljima predočila tu svoju ideju, svi su pokušavali da me odgovore, a ja sam bila luda za Abdulom. Požalila sam mu se da me svi odgovaraju od selidbe u Egipat, a on mi je govorio: 'Šta ćeš u Srbiji? Vidiš da te tamo niko ne voli!' Samo sam željela da odem kod njega, pa sam prelomila, prodala stan u Beogradu i otišla u Hurgadu", priča žena.

Ona je najprije ponijela novac za depozit za stan u Hurgadi, ali Abdul ju je ubjeđivao da to tako ne funkcioniše i da se stanovi isplaćuju samo u cjelosti.

"Prenijela sam sav novac od stana u Egipat iz nekoliko puta i sve sam dala Abdulu, ali stan nikada nismo kupili. Upoznala sam mu tada majku, sestre, živjeli smo jedno kraće vrijeme zajedno, sve sam ih izdržavala. Njegova manipulacija i kontrola su bile užasne i počela sam da shvatam da sam bukvalno mentalno silovana. Živjela sam kao u zatvoru, nigdje nisam mogla da idem sama. Učila sam o njegovoj religiji i nismo imali odnose jer mu, navodno, to vjera nije dozvoljavala...", kaže ona.

"Ubrzo sam počela da ga se plašim, mislila sam da će me ubiti. U decembru prošle godine sam bukvalno pobjegla na avion i vratila se u Srbiju, bez para", ispričala je.


Lopov provalio ženi u kuću u Beogradu, pa umro

Lopov provalio ženi u kuću u Beogradu, pa umro

Abdul je i nakon toga nastavio da joj šalje poruke, ali ona mu nije odgovarala.

"Po povratku u Beograd plakala sam kao kiša. Pare ću ponovo zaraditi, ali osjećam se emotivno iskorišćeno. Umalo sam upropastila i porodicu i posao. Tom prevarantu sam dala ukupno 110.000 evra, možda i više. Na kraju mogu samo da zahvalim svojoj kćerki i prijateljima jer su mi pomogli da ponovo stanem na noge", rekla je ona u potresnoj ispovijesti prije godinu dana.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)