Beograd

Šta radi osuđivani kriminalac u školi: Kristijan Golubović se "družio" s učenicima - VIDEO

  • Извор: АТВ
  • 03.05.2023. 20:32

Na dan kada je Srbiju, ali i cijeli region potresla nezapamćena tragedija, ponovo je počeo da se širi snimak na kojem osuđivani kriminalac Kristijan Golubović, na neki način, drži predavanja učenicima jedne beogradske škole.

Iako su se počele širiti informacije da je Golubović boravio upravo u školi u kojoj se dogodio masakr, to nije tačno jer se sve odigralo u školi "Đura Jakšić" u beogradskom naselju Cerak.

Ipak, ovaj događaj izazvao je bijes kod dijela javnosti koja se pita "šta će osuđivani kriminalac u školi".

Snimak je najprije objavio sam Golubović uz opis "Vaš omiljeni profesor", da bi se potom proširio i na drugim profilima na društvenim mrežama.

Bilo je i drugih snimaka na kojima Golubović nešto "objašnjava" okupljenoj djeci.

Svi ti snimci izazvali su gnjev kod dijela javnosti na dan kada je u učenik u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio osam učenika i radnika obezbjeđenja, te ranio jednu učiteljicu i još nekoliko đaka.

Direktorica škole "Đura Jakšić" pokušala je da objasni prije nekoliko dana kako je došlo do toga da osuđivani kriminalac boravi u školi i druži se s učenicima.


I to su ta djeca: Na TikToku podrška ubici iz Beograda

I to su ta djeca: Na TikToku podrška ubici iz Beograda

Ona je rekla da je grupa "Crni Cerak" trebalo da snima spot koji navodno govori o "devijantnim pojavama u našem društvu" i  koji je "usmjeren protiv nasilja".

"Dogovorili smo se da to bude poslije nastave. S najboljom namjerom da to bude spot koji je u duhu borbe protiv nasilja. Nikakvih problema tokom tog snimanja nije bilo. Otišla sam na par sati s namjerom da se vratim. Javljeno mi je da je u školu ušao Kristijan Golubović. Ja sam se iznenadila, pošto takav dogovor nije bio, niti je iko to pomenuo, niti je iko to znao. Vratila sam se u školu, porazgovarala s momcima i pitala otkud to. Oni kažu da on glumi u njihovom spotu. I ja sam rekla da se to tako ne radi, da je trebalo to da se kaže. Završili su još par kadrova koji su im ostali, u najboljem redu je sve prošlo i oni su otišli", ispričala je ona.


Masakr u Beogradu: Zakazali su svi u odgoju i vaspitanju djece

Masakr u Beogradu: Zakazali su svi u odgoju i vaspitanju djece

Podsjećamo, u srijedu se dogodila tragedija kakvu Srbija ne pamti kada je učenik K.K. ušao u školu i upio osam učenika i radnika obezbjeđenja. Takođe, ranjeno je još nekoliko učenika, kao i jedna učiteljica.

Nakon masakra u školi učenik je uhapšen, kao i njegov otac kojem je određeno zadržavanje od 48 sati.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.