"Интернет превара"

Стоматолошка ординација на стубу срама због порно-снимка: Власници се хитно огласили

  • Извор: Телеграф
  • 09.03.2024. 21:12

Стоматолошки центар Остојић из Загреба огласио се на друштвеној мрежи Фејсбук гдје су написали да порно-снимак, који се делио последњих дана, није истинит.

Они су у објави написали да је ријеч о интернет превари чија су били жртва неколико дана.

Са друге стране, на интернету тврде да је видео-снимак настао баш у просторијама њихове ординације.

Из Стоматолошког центра Остојић истичу да је ово казнено дјело већ пријављено полицији и да им је познат идентитет оног ко је ово урадио.

"Поштовани клијенти, корисници наших услуга и пратитељи наших мрежа, желимо да вас обавијестимо како смо уназад неколико дана жртве злонамјерних телефонских позива, објава и непримјерених видео-снимака којима је циљ наношење штете нашем пословању. Не желимо да наглашавамо да је све пласирано лажно,  зато се се извињавамо свима који су дошли у контакт са наведеним материјалима креираним од стране НН починиоца овог казненог дјела. Нажалост, како би сачували кредибилитет, били смо приморани ово казнено дјело пријавимо полицији. Нама је идентитет НН починиоца познат" стоји у саопштењу Стоматолошког центра Остојић.

По Казненом закону РХ из 2022. године, предвиђена казна затвора за осветничку порнографију и дијељење исте на друштвеним мрежама је три године.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм