Tuča na svadbi

Svatovi se pobili sa radnicima obezbjeđenja, sedam povrijeđenih

  • Извор: Курир
  • 06.09.2022. 09:37

Nesvakidašnja tuča na svadbenom veselju dogodila se proteklog vikenda u Mionici.

Naime, u jednom novootvorenom luksuznom restoranu došlo je do tuče između pripadnika obezbjeđenja i pojedinih svatova, a u tuči su učestvovali mladoženja i njegov otac.

Kako se nezvanično saznaje, opšta tuča je izbila nakon što su radnici obezbjeđenja, koje je angažovao vlasnik lokala, reagovali kada je jedan od gostiju izlupao čašu i popeo se na stolicu.

"Kada je gost na svadbenom veselju Goran K. razbio čašu, obezbjeđenje ga je opomenulo, međutim, on se ubrzo nakon toga popeo na stolicu, nakon čega su ga radnici obezbjeđenja Marko J. i Lazar M. izveli iz sale i odveli u toalet, gdje su mu, po njegovim tvrdnjama, udarili dva šamara, a isto je prošao i drugi gost na svadbi Duško B., koji je pokušao da zaštiti poznanika. Nakon toga, revoltirani gosti, ali i mladoženja i njegov otac, okupili su se u holu svečane sale ispred toaleta i tada je došlo do guranja između svatova i radnika obezbjeđenja", navode izvori.

Kako se saznaje, nakon toga je više svatova napalo radnike obezbjeđenja, koji su, na kraju, bili prinuđeni da pobjegnu iz lokala.

"Najprije je jedan udarac u glavu zadobio radnik obezbjeđenja Marko J., a nakon toga su revoltirani svatova napali radnike obezbjeđenja i tada je nastala opšta tuča, u kojoj je razmijenjeno više udaraca. U tuči je učestvovao i mladoženja Marko D., kao i njegov otac Dragan, koji su sa radnicima obezbjeđenja razmijenjivali udarce pesnicama u glavu. Poslije nekog vremena radnici obezbjeđenja su bili prinuđeni da pobjegnu iz lokala", navode izvori.

Epilog nesvakidašnje tuče je sedam povrijeđenih osoba. Teške povrede je zadobio gost na svadbi Dragoljub P., koji je zbrinut u valjevskoj bolnici, dok su lakše povrede zadobili mladoženja i njegov otac. Lakše su povrijeđena i dva radnika obezbjeđenja, kao i još dva gosta na svadbi.

U toku je istraga o ovom nesvakidašnjem incidentu.

Тагови:
  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм