Jeziva saznanja

Tereza raskomadala Srđanu donji dio tijela i kuvala genitalije

  • Извор: Блиц
  • 12.05.2022. 15:31

Tereza Perić koja je uhapšena zbog sumnje da je lekovima omamila, a potom nožem izbola, pa zaklala svog supruga Srđana (42), njegovo tijelo nakon zločina je raskomadala, a donje ekstremitete i genitalije stavila u šerpu i počela da kuva!

Detalji slučaja koji se prekjuče dogodio u jednoj porodičnoj kući u Zrenjaninu ne prestaju da šokiraju i svaki novi je gori od prethodnog. Kako Blic saznaje, Tereza je nakon zločina, koji je, prema svjedočenju njene maloletne ćerke, najavljivala već neko vrijeme, detaljno isplanirala jer se često svađala sa suprugom i “željela je da ga se otarasi”.

Sedamnaestogodišnja ćerka bila je u kući kada se zločin odigrao. Ona je policajcima ispričala da je njen očuh Srđan bio normalan kada je ona došla kući, da je s njim sjedila i razgovarala, a da je potom otišla da spava. Kada se probudila zatekla je užas. Njena majka je ubila Srđana, a njegovo tijelo počela da kasapi motornom testerom. Po svemu sudeći, željela je da se otarasi tijela i tako prikrije zločin.

Djevojčica je, kako je ispričala, vidjela odsječenu nogu svog očuha i da majka dijelove tijela, među kojima su i njegove genitalije, kuva u šerpi na šporetu.

Izbezumljena je istrčala iz kuće, pozvala starijeg brata, a on policiju, koja ju je uhapsila i zatekla strahovit prizor.

Kako Blic saznaje u selu kraj Zrenjanina, Srđan je Terezu, koja iza sebe ima dva braka i četvoro djece, doveo u svoju kuću u vrijeme početka pandemije. Ona je inače do tada živjela u blizini, u teškim uslovima sa djecom i drugim suprugom, međutim, ostavila je i njega i djecu i prešla da živi sa Srđanom.

Srđan je prije dvije godine ostao bez oca koji je umro od srca, a majka mu živi i radi u Švajcarskog odakle mu je slala finansijsku pomoć.

Komšije kažu da je Srđan znao da dovodi kući žene koje žive na rubu egzistencije i da je zbog toga majka počela na drugi način da mu pomaže.

– Uplaćivala je novac lokalnim hamurdgerijama i kafanama kako bi on mogao da dolazi po hranu kod njih. To je radila da ne bi trošio pare na žene i gluposti – navode poznanici svirepo ubijenog Srđana.

Uhapšena Tereza ima oca, majka joj je preminula, a njeni rođaci kažu da je imala psihičkih problema, kao i da je Terezin otac na nju i njeno ponašanje upozoravao njenog prvog supruga.

– Čuli smo viku iz njihove kući, ali nismo reagovali… Nismo shvatili da se takav užas dešava, mislili smo da se svađaju – ispričale su ranije za Blic komšije koje žive u kućama oko porodičnog doma porodice Perić.

Nezapamćeni zločin komšije su čule, ali su mislile da se u kući Perića “samo svađaju”, jer je to, kako su ispričali, bila česta pojava.

– Nismo shvatili šta se dešava… Niko nije izašao – kažu komšije.

Terezina ćerka koja je prisustvovala užasu je u teškom stanju i hospitalizvana je na psihijatriji.

– Nožem ga je izbola. Očuh je jedva uspio da se probudi i ustane iz kreveta. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi… Tu ga je sačekala moja majka i počela da ga ubada nožem… – ispričala je ona policajcima.

– Cijeli dan je ležao. Kada sam došla iz škole sedela sam sa njim normalno. Kada je ona došla sa posla oko 16 sati ja sam zaspala, oko 21 sat, kada sam se probudila ona je to uradila – rekla je djevojčica policajcima, a onda opisala nezapamćen zločin:

– Mama je bila budna, a očuh je spavao u sobi pored. Ona je otišla u sobu i nožem ga je izbola. Očuh je jedva uspio da se probudi i ustane iz kreveta. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi. Tu ga je sačekala moja majka i počela da ga ubada nožem. Uspeo je da joj uzme nož iz ruke. Istrčala sam iz kuće. U jednom trenutku čula sam motornu testeru. Pozvala sam brata da zove policiju. Kucali smo na vrata i molili je da prestane. Na kraju nas je pustila da uđemo unutra. VIdjeli smo tijelo. Videla sam očuha bez noge.

Iz Terezine porodice kažu da ona nije radila, kao i da se “propila” otkako je bila sa Srđanom.

– Branila mu je da se ikome javlja. Njegova porodica je zaista ok, normalni ljudi, ali branila mu je kontakt s njima… jedino su od njegove majke uzimali novac – priča jedna njena rođaka.

Policija je dojavu o stravičnom zločinu dobila u utorak oko 21 sat. Policajci koji su došli na teren kažu da gori prizor nikada nisu vidjeli. Mnogima je od užasa čak i pozlilo.

Policija je nakon uviđaja zapečatila vrata kuće i jedna ekipa ostala je da tokom noći dežura ispred doma u kom se dogodio nezapamćeni užas.

Osumnjičena i žrtva imali su zajednički profil na Fejsbuku gde su često kačili slike na kojima su zajedno. Gotovo na svakoj fotografiji su zagrljeni ili Tereza sjedi Srđanu u krilu.

Ispod slika, prijatelji su im ostavljali komentare: “Kako vas je lijepo videti zajedno”, “golupčići”, “prelijepi ste” i slično.

Тагови:
  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.