Stravičan prizor

Teška sudbina čovjeka kog je mrtvog izujedalo 15 pasa

  • Извор: Нова.рс
  • 06.09.2022. 12:50

Dragan Janković (72) iz mioničkog sela Šušeoka pronađen je mrtav prije nekoliko dana u svojoj kući, a na njegovom tijelu bili su vidljivi ujedi pasa, koje je udomljavao.

„Najvjerovatnije je umro prirodnom smrću, a nakon toga ga je izujedalo 15 njegovih pasa sa kojima je živio u kući. Njegovo tijelo pronašla je policija, nakon što je komšija prijavio da se iz njegove kuće osjeća neprijatan miris i da se čuje režanje više pasa, zbog kojih nije smio da uđe u dvorište svog komšije“, navodi izvor.

Kako navode mještani Šušeoka, Dragan je živio sam, a utjehu za samoću pronalazio je u psima.

"Žena mu je preminula prije pet, šest godina, djece nisu imali. Često je udomljavao pse, a imao je i nekoliko koza. Njegovo tijelo je pronađeno na podu u kući, a oko njega su bili psi koji su ga jeli. Prizor je bio strašan. Juče je sahranjen", za Nova.rs rekla je Vladinka Matić, mještanka ovog mioničkog sela.

Ona dodaje i da je Dragan imao težak život.

"Radni vijek je proveo u valjevskoj „Jablanici“, tamo je i penziju stekao. Ali, od kako mu je žena preminula, skroz se zapustio, bio je aljkav. Imao je brata Radenka koji ga je i sahranio, ali nisu bili u dobrim odnosima. Padao je i sa motora, pretukao ga je i neki čovjek ranije, a valjda ga je bacio i na šine, pa mu je voz prešao preko noge. Ne znam, ali tuga je šta je sve u životu prošao, a da na takav način skonča. Čula sam da se u posljednje vrijeme odao i alkoholu", zaključuje Vladanka.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.