Beograd

Tinejdžer izbo rođenog brata: Kupio set noževa, pa ga namamio kod frižidera

  • Извор: Телеграф
  • 03.02.2022. 12:39

Uhapšeni maloljetnik E. M.(16) predat je u nadležnost sudiji za maloljetnike Višeg suda u Beogradu i odgovaraće za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju nad bratom K. M. (22).

Mladić (25) primljen je juče popodne u Kliničko-bolnički centar u Zemunu sa teškim tjelesnim povredama. On je izboden nožem u trbuh nekoliko puta i ruke, nalazi se u teškom stanju – kaže izvor iz bolnice.

Kako Telegraf saznaje, E. M. je, navodno, do detalja isplanirao kako da napadne brata zbog ranije neraščišćenih porodičnih računa. On je juče otišao na pijacu u Zemunu gdje je kupio set kuhinjskih noževa.

– Tokom istrage policija je u porodičnoj kući našla nekoliko sječiva koje je sakrio na različitim mjestima. On je, zatim, pozvao brata kako bi mu pomogao da pomjeri frižider u kući i tako ga namamio da dođe. Čim je mladić ušao u kuću E. M. je uzeo nož i izbo ga po tijelu. Kada je ranjeni pao, on je pobjegao misleći da je mrtav. Maloljetnik je, zatim, sam sebe isjekao po rukama i otrčao u obližnju policijsku stanicu i rekao da je napadnut na ulici – kaže izvor iz tužilaštva.

Maloljetni delinkvent primljen je u Dečju kliniku u Beogradu gde su mu konstatovane lake tjelesne povrede u vidu posjekotina ruku.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм