Lijepa vijest

Tri bebe rođene u isto vrijeme, na Vaskrs

  • 19.04.2020. 13:48

Objava specijaliste ginekologije i akušerstva Nebojše Markovića koji radi u Kliničkom centru Srbije izazvala je puno pažnje na najveći hrišćanski praznik – Vaskrs, a konačno su u fokusu lijepe vijesti.

Doktor Marković podijelio je fotografiju babice sa tri bebe, koje su rođene praktično u isto vrijeme u Višegradskoj i to baš na Vaskrs.

– Na Vaskrs sam se rodio(la)… istovremeno tri porođaja. GAK Višegradska – napiso je ovaj ljekar na svom Fejsbuk profil, a javnost je oduševljeno čestitala srećnim majkama, ali i doktoru.

Uvijek nam treba lijepih vijesti, jer vraćaju nadu i svjedoče o tome da bez obzira na sve život uvijek ide napred i daje razlog za radost.

Za to vrijeme – stižu i lijepe vesti sa Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine gdje se 15. aprila porodila pacijentkinja pozitivna na korona virus. No, već danas pacijentkinji su urađena dva kontrolna brisa na Covid-19 i oba su negativna. Bebi je nakon 48 sati od rođenja uzet bris i takođe je negativan.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм