Инцидент

Туча и хаос на лету: Авион морао хитно да слети у Београд

  • Извор: Агенције
  • 11.04.2024. 20:03

Авион "Сан експреса" који је 9. априла у 19:30 часова полетио са аеродрома из Манчестера за Даламан, у Турској, морао је принудно да слети у Београд због дивљег путника, који је направио тотални хаос.

Због драме авион је на одредиште стигао са два сата закашњења, пише Дејли мејл.

На снимцима који су шокирани путници снимили и подијелили на друштвеним мрежама јасно се види како један човјек виче и вријеђа другог путника, упирући прстом у њега.

На крају се огласила и авио-компанија "Сан експрес":

"По слијетању у Београд, путника је из авиона извела локална полиција, а авион је наставио ка Даламану, планираној дестинацији".

Такође истичу да им је безбједност путника највећи приоритет.

Инцидент се догодио само неколико дана након што је полиција избацила путника са лета друге авио-компаније јер је наводно попио флашу пића. Обје авио-компаније имају строга правила у вези са алкохолом и наводе да више неће дозволити такве ескалације, преноси Daily mail.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм