Istog jutra preminuli član klana i čuvar

U Centralnom zatvoru pronađena dva tijela

  • 08.07.2021. 09:54

Pritvorenik i policajac pronađeni su mrtvi jutros u Centralnom zatvoru u Srbiji. Prema prvim informacijama, riječ je o zatvoreniku Z.S. (44), koji je bio član klana Amerika, i zatvorskom čuvaru.

Pripadnik službe za obezbjeđenje na svom radnom mjestu u kancelariji pronađen je rano jutros bez znakova života. Ljekari specijalne zatvorske bolnice su odmah reagovali, pokušali reanimaciju, EKG srca, sve do dolaska Hitne pomoći i oni su nastavili sa reanimacijom, ali oba pokušaja su bila bezuspješna – rečeno je za Telegraf u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

– Na sasvim drugom delu Okružnog zatvora u sobi u kojoj su smještena pritvorena lica, oko sedam časova, pritvorena osoba S.Z. pronađeno je bez znakova života u svom krevetu. Istog trenutka ljekari su krenuli sa reanimacijom, EKG, pozvana je Hitna pomoć koja je brzo došla i nastavila sa pokušajima reaninacije, ali nažalost bilo je bezuspješno. Obaviješteno je Tužilaštvo, a policija tek treba da obavi uviđaj i najvjerovatnije će biti rađena obdukcija – dodaju u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Kako se nezvanično saznaje, pretpostavlja se da je uzrok smrti u oba slučaja srčani udar.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина