Beograd

Udario dječake na pješačkom prelazu i pobjegao: Tužilaštvo traži pritvor za vozača (38)

  • Извор: Блиц
  • 21.07.2021. 15:24

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan je L. G. (38) koji je pješačkom prelazu u Beogradu 18. jula udario tri pješaka i napustio mjesto nesreće.

Unavedenoj nezgodi djeca S. B. (10) i L. B. (5), koja su prelazila ulicu u pratnji oca, zadobila su teške tjelesne povrede, dok je otac M. B. zadobio za sada lake tjelesne povrede.

Određeno mu je zadržavanje u trajanju od 48 časova. Na saslušanju 21. jula 2021. godine, branio se ćutanjem.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je podnijelo prijedlog za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana Prvom osnovnom sudu u Beogradu, s obzirom da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva budući da je okrivljeni napustio mjesto nezgode, odnosno da se nije sam prijavio nakon nezgode, takođe, nema prijavljeno prebivalište na teritoriji Srbije, ali i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično djelo, budući da je više puta osuđivan i to dva puta zbog izvršenja istovrsnog krivičnog djela.

Tužilaštvo će ispitati oštećene i svjedoke, pribaviti druge dokaze kako bi se u potpunosti utvrdilo činjenično stanje i odrediti saobraćajno tehničko i medicinsko veštačenje, kako bi se utvrdila prostorno-vremenska analiza saobraćajne nezgode i stepen povreda koje su zadobili oštećeni, piše Blic.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.