Terete ih za pokušaj ubistva

Uhapšena četiri policajca zbog ranjavanja Srbina iz Zvečana

  • Извор: Агенције
  • 12.04.2023. 07:41

Policajac koji je ranio Milana Јovanovića iz Zvečana, kao i još trojica koji slučaj nisu prijavili, terete se za krivična djela "ubistvo u pokušaju" i "neprijavljivanje krivičnog djela", saopšteno je iz policijskog inspektorata samoproglašenog Kosova.

Istražitelji policijskog inspektorata samoproglašenog Kosova uhapsili su, kako se navodi, četiri policajca koji su u ponedjeljak uveče u blizini Leposavića ranili jednu osobu.

Pripadnici ROSU ranili Srbina kod Bistričkog mosta

Pripadnici ROSU ranili Srbina kod Bistričkog mosta



- Policijski inspektorat Kosova saopštava da su na osnovu do sada dobijenih informacija i dokaza, suspendovana četiri policijska službenika, tri službenika koja nisu prijavila slučaj i jedan službenik zbog neprijavljivanja i učešća u slučaju - navodi se u saopštenju PIK-a.

Kosovska policija priznala umješanost u incident na sjeveru KiM

Kosovska policija priznala umješanost u incident na sjeveru KiM


Nakon što su preduzeli više istražnih radnji u koordinaciji sa tužilaštvom, istražitelji policijskog inspektorata su, kako se dodaje, u večernjim satima uhapsili četiri policijska službenika zbog sumnje da su počinili krivično djelo "neprijavljivanje krivičnog djela", a jedan od njih je osumnjičen za krivično delo "ubistvo u pokušaju".

"Albanci nad Srbima provode istu ideologiju koja je važila u NDH"


Odlukom tužioca određeno im je zadržavanje od 48 sati.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм