Inđija

Ukraden pogrebni kombi: Nalazio se ispred kapije groblja koju su lopovi sklonili

  • 16.03.2021. 16:36

Pogrebni kombi JKP "Komunalac" Inđija ukraden je noćas oko 2 časa, potvrdio je direktor ovog preduzeća Dušan Lemajić.

Prema njegovim riječima kombi se nalazio ispred same kapije srednjeg groblja u Inđiji te su provalnici sklonili kapiju, provalili u prodavnicu, iz nje uzeli ključ i odvezli pogrebni kombi marke Volkswagen TT sive boje, piše IN Medija.

Po tvrdnjama direktora Dušana Lemajića za sada nije poznato da li u prodavnici ovog preduzeća nedostaje nešto od robe ili su provalnici uzeli samo ključ od kombija, dalja istraga će pokazati i šta su zabilježile sigurnosne kamere koje se tu nalaze.

- Od kada smo postavili video nadzor na tom mjestu nemamo noćne čuvare te smo samu krađu primijetili tek u 6 časova kada počinje radno vrijeme. Prvo smo, naravno, primijetili da nedostaje pogrebni kombi, pozvali policiju, dali im snimke kamera i dalja istraga je u toku - kazao je Lemajić.

(Telegraf)

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.