Beograd

Urlala na kasirku zbog ulja: Dabogda ga koristili kad se budete liječili od raka

  • Izvor: Kurir
  • 13.06.2022.22:43

Često se dešava da dok hodamo ulicom, kupujemo hljeb u pekari ili pazarimo namirnice u prodavnici naletimo na neobične situacije, svađe, prepiranja, pa čak nekada i sami budemo njihovi akteri.

Naime, tako je prošle nedjelje jedna Beograđanka prilikom nedjeljne kupovine naišla na neprijatnu scenu koja ne samo da je razbjesnila nju, već i sve ostale kupce u radnji, piše "Kurir".

"Otišla sam u nedjeljnu kupovinu, prvo na pijacu, pa onda i do marketa. U prodavnici gužva, napravio se red. Ulazim unutra, špartam među rafovima fokusirana na namirnice, kad odjednom čujem raspravu. Došla sam bliže kasi, gdje jedna žena stoji na ulazu i traži 'pakete ulja koje je poručila'. Kreće rasprava sa prodavcima koji kažu da nisu dobili nikakvu 'porudžbinu'. Ona bijesna okreće telefon i zove izvjesnog Milana. Razgovara sa njim i sudeći po njenoj reakciji i povišenom tonu on joj je vjerovatno rekao da nema nikakve 'porudžbine'", priča sagovornica pomenutog portala i dodaje:

"Bijesna zbog toga spustila je slušalicu i tražila da razgovara sa menadžerom. Radnica sa kase je pozvala menadžera koji je bio ljubazan i rekao joj da ne zna o kakvoj 'porudžbini' se radi te i da ništa nije pripremljeno kao što je ona rekla. Ona mu drsko odgovara i pokazuje prstom na prodavačicu sa kase da je sa njom ugovarala. Žena na kasi gleda zbunjena u nju, ne zna o čemu se radi i kratko odgovara da ona nikada nije razgovarala sa ovom ženom".

"Zbog njenog odgovora žena je pobjesnila još više. Ljudi u redu stoje, čekaju i slušaju, a ona urla na menadžera i prodavačicu. 'Dabogda to ulje koristili dok se liječite od raka i dok ste na hemoterapiji!i Izgovorivši to, zalupila je vrata i izašla napolje. Prodavačica je kratko odgovorila: 'Hvala, gospođo'. Nastavila je da kuca i pričala sa menadžerom kako je nikada u životu nije vidjela, a kamoli pričala s njom".

Ona dodaje da su svi ostali kupci bili šokirani.

"Kupci su bili šokirani reakcijom bijesne žene, pa su međusobno komentarisali da je sigurno lagala, pa su i pružili podršku radnici koja je kucajući namirnice bila na ivici suza", zaključila je ona.

Tagovi: