Poznata internet platforma

Užas: Majice sa likom dječaka ubice prodaju kao suvenir

  • Извор: Курир
  • 08.07.2023. 12:36

Na jednoj poznatoj internet platformi za prodaju suvenira, oglašene su majice sa likom dječaka (13), osumnjičenog da je 3. maja počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu!

 Ove skandalozne majice, uznemirile su i zgrozile one, koji posjećuju sajt.

- Poznata platforma za suvenire izbacila je majice sa likom dječaka ubice, koje nose nasmijani modeli i koštaju dvadesetak evra. Kad me kap nije strefila! Mislila sam da se neko neumjesno šali - rekla je jedna korisinica ovog popularnog sajta.

Ona kaže i da je ovaj potez bolestan i bizaran i da pod hitno tome treba stati na put.

"Ribnikar" dobio novog v.d. direktora

- Molim vas, da li neko može nešto da učini? Prodaja ovih majica mora da se zabrani! Sve je to zahvaljujući stranim Jutjuberima, iz Malezije, Indonezije... Oni kače lažne snimke dječaka i tugaljive priče o njemu, a ne znaju ništa o slučaju, samo ono što su prikupili sa interneta i tako kreiraju lažnu sliku. Da nije njih, niko ove majice ne bi pravio ni prodavao. Ljudi, stranci, možda i kupe ne znajući uopšte ko je osoba na majici i kakvo je strašno zlodelo počinio - kaže nam čitateljka i dodaje da se njih nekoliko obratilo sajtu u znak protesta i da su dobili formalan odgovar, ali nije jasno da li će povući majice iz prodaje.

Sajt je inače registrovan u Maroku, a ne u Srbiji.

I zaista, na popularnom sajtu za prodaju, kada se u pretrazi ukuca ime dječaka sa Vračara pojave se majice sa njegovim likom. Majice su ženske i muške, dugih i kratkih rukama, ima ih u svim bojama i veličinama.

Na sredini majice je velika slika dječaka ubice sa crnim florom preko očiju, a na sajtu se navodi da kupac može da bira da li želi da mu slika bude naprijed ili na leđima.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: