Језиве сцене

Узнемирујући призор: Поред пута више од 20 мртвих паса!

  • 02.02.2024. 17:10

Крај пута од ресторана Грош у Лесковцу до моста за Доње Стопање, Лесковчанин Милош Љубомировић забиљежио је ужасан призор - више од двадесет мртвих паса....

Љубомировић, који иначе често трчи том трасом, каже да је до јуче виђао исте псе који су трачали поред њега, а данас је камером забиљежио стравичан призор, који је пренио и путем свог профила на Фејсбуку.

- На путу од ресторана Грош до моста за Доње Стопање. Нисам стигао све да сликам јер онда не бих ни трчао. Преко 20 комада, сигурно. До јуче сам их виђао како трчкарају поред мене, поједини су и и лајали, али свакако су ми трчање учинили љепшим. Када сам на пола пута стао, видио сам бијели комби, не знам који модел нити таблице, одакле је човјек изашао и једно смјестио у свој комби. Нисам имао снаге да се брзо вратим и упамтим таблице комбија. Свакако, починилац овог дјела би морао да одговара - написао је.

Апеловао је на надлежне органе да предузму мјере да би се пронашао починилац и осигурала безбједност животиња у околини Доњег Стопања.

-Тамо трчим свако јутро и пријавићу и убудуће све што се тамо дешава, а има често и баченог смећа поред пута, неријетко покупим и ставим у џак - рекао је Љубомировић за Југмедиу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.