Slađan Antić

Vranjanac revakcinisan pogrešnom vakcinom

  • 01.03.2021. 17:32

Vranjanac Slađan Antić primio je dvije doze različitih proizvođača vakcina, objavio je portal InfoVranjske.

Antić je za taj portal u nedjelju rekao da je primio prvu dozu vakcine Pfizer, a da je greškom vakcinisan drugom dozom kineskog proizvođača.

On je ispričao da je 28. januara primio prvu dozu vakcine Pfizer, da je dobio SMS iz eUprave i otišao na revakcinaciju u sportsku halu u Vranju, tamo pokazao svoj karton vakcinacije, razgovarao sa doktorom, a nakon toga mu je medicinska sestra dala vakcinu.

Kako kaže, u jednom trenutku doktor mu je dobronamjerno rekao da kineska vakcina dobro štiti, da se pobunio kako to kad je vakcinisan Pfizerom i da su mu rekli da u sportskoj hali ne daju Pfizer.

Sa vakcinacije u sportskoj hali poslali su ga u Dom zdravlja, zatim u gradski Zavod za javno zdravlje, a onda su iz Zavoda zvali i Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". Antić je dodao da se ne osjeća dobro, dobio je terapiju, ali i dalje se ne osjeća dobro.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.