Vranjanac koji je primio dvije različite vakcine: Odustaću od tužbe ako meni bude bolje

  • 09.03.2021. 12:38

Vranjanac Slađan Antić, koji je primio prvo vakcinu jednog a revakcinisan dozom drugog proizvođača, na korak je odustane od tužbe protiv svih u lancu koji su odgovorni za ovu grešku u Vranju. 

Sa druge strane, kako saznajemo, nadzor u Zdravstvenom centru u Vranju je završen a u toku je disciplinski postupak, nakon kojeg bi trebalo da se odluči o sankcijama sestara i doktora koji su napravili ovaj propust.

Antić je, da podsetimo, 28. januara primio Fajzerovu vakcinu, da bi 18. februara primio drugu dozu, ali kineskog proizvođača Sinofarm. Poslije svega se osjećao loše, između ostalog su ga boljele grudi, a i danas ima vrtoglavice.

Kako je ranije izjavio za naš portal, prema njegovom mišljenju, sestre su napravile grešku jer nisu obratile pažnju na to šta piše u njegovom kartonu, niti u kompjuteru, odnosno koju je vakcinu primio.

Kada je priča dospjela u javnost, rekao je da će podnijeti tužbu protiv odgovornih, ali sada je, kako kaže za Telegraf.rs, na korak da od nje odustane. Ali, pod jednim uslovom - da on bude dobro i da nadležni budu korektni prema njemu.

- Imamo sam korektan odnos i razgovor sa gradonačelnikom Vranja i još ništa nisam odlučio ali, s obzirom na ono što mi je on rekao, ako sve bude kako treba, najvjerovatnije ni neću. Nije meni cilj da nekog tužim i da nekoga sankcionišu zbog mene. Na kraju krajeva, ni ti ljudi koji su na vrhu nisu krivi što je neko napravio propust. Najbitnije je da mi bude dobro, a ako mi bude dobro, nije mi stalo do toga - kaže Antić za naš portal.

Dodaje, kada se sve sabere sve je sijaset nesrećnih okolnosti, ali da opet, nikome ne želi da uništava život.

(Telegraf)

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм