Predsjednik Srbije

Vučić: Nema povlačenja, pobijedićemo ih sve

  • Извор: СРНА
  • 21.01.2022. 22:48

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da "nema povlačenja", što je njegovo prvo oglašavanje nakon što je objavljeno da je MUP Srbije dobio informaciju od Evropola da je planiran atenat na njega.

"Pobedićemo ih sve. Zajedno!", napisao je Vučić na "Instagramu".

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je večeras da je MUP Srbije zvanično obaviješten o postojanju operativnih informacija da organizovana kriminala grupa na čijem je čelu crnogorski državljanin Radoje Zvicer ima za cilj ubistvo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vulin je rekao na vanrednoj konferenciji za novinare da je informacija dobijena preko Evropola, a da ostaje na istrazi da utvrdi da li je Zvicer organizovao ovu kriminalnu grupu sam ili je dobio naređenje od svog političkog šefa.

On je naveo da je MUP Srbije ovu informaciju posredstvom Evropola dobio 14. januara dobio pod oznakom "hitno" od pripadnika policije jedne zemlje članice EU. 


  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.