Покрет социјалиста

Вулин: Србија да покаже да су јој важнији пријатељи ван ЕУ, него непријатељи у Унији

  • Извор: СРНА
  • 28.03.2024. 17:01

На Србији је сада да покаже да јој је више стало до пријатеља ван ЕУ, него до непријатеља унутар овог блока, рекао је оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин поводом препоруке Комитета за политичка питања Парламентарне скупштине Савјета Европе за пријем самопроглашеног Косова у Савјет Европе.

Вулин је нагласио да је тиме што је Комитет за политичка питања и демократију Парламентарне скупштине Савјета Европе дао позитивно мишљење поводом захтјева самопроглашеног Косова да постане члан те организације, ЕУ показала свој однос према Србији, односно да јој није стало до Србије.

"Србија је за ЕУ `мала Русија` и велика сметња и ништа што ми урадимо то неће промијенити. ЕУ нам је још једном доказала да јој није стало до Србије, зато је вријеме да ми докажемо ЕУ да нам је више стало до пријатеља ван ЕУ, него до непријатеља у ЕУ", истакао је Вулин.

Вулин за АТВ: Постоји јасан план о хапшењу Додика, Запад жели укинути Српску

Вулин за АТВ: Постоји јасан план о хапшењу Додика, Запад жели укинути Српску

Одбор за политичке послове Парламентарне скупштине Савјета Европе прихватио је на састанку у Паризу препоруку да самопроглашено Косово буде позвано у чланство те организације.

Наредни корак је пленарна дебата која ће бити одржана 18. априла, када ће Парламентарна скупштине Савјета Европе гласати о њеном статутарном мишљењу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)