Ministarstvo odbrane

Zajednička aktivnost vojske Srbije i KFOR-a

  • 06.09.2018. 17:26

Ministarstvo odbrane Srbije saopštilo je da je helikopter Kfora danas nadleteo Kuršumliju i Rašku u sklopu zajedničke aktivnosti sa Vojskom Srbije.

"Obaveštavamo javnost da je u pitanju redovna planska zajednička aktivnost snaga Kfora i Vojske Srbije, koja će se nastaviti i u toku sutrašnjeg dana", saopštilo je to ministarstvo povodom navoda u pojedinim medijima, u vezi sa preletom helikoptera KFOR-a iznad Kuršumlije i Raške. 

Pojedini beogradski mediji objavili su da je helikopter Kfora ranije danas preletio iznad te dvije opštine, u blizini administrativne linije centralne Srbije i Kosova i Metohije tumačeći to što se desilo kao pravokaciju.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм