Dragan Marković Palma

"Zanoće k'o hetero, a osvanu na četvero"

  • 21.04.2021. 07:52

Domaćin, veliki Srbin, lider Jagodine Dragan Marković Palma, koliko juče je u inat Bil Gejtsu održao konferenciju za medije na kojoj je izložio peke i kobasice, a koliko danas je u centru skandala zbog podvođenja, a tužilaštvo je pokrenulo istragu.

Dok je Marinika Tepić pokazivala snimak navodnog svjedoka događaja u Jagodini, Palma tvrdi da se radi o članu njene stranke i da će neko zbog ovih optužbi morati u zatvor.

Svjedok, koji je prisustvovao podvođenju u organizaciji lidera Jedinstvene Srbije.

"Plakale su dok su išle ka njemu. Kaže, go je bio u sobi kada je uvela djevojčicu i napustila sobu. Djevojčica je ostala tu još neko vrijeme, možemo da pretpostavimo šta se tamo desilo", rekao je muškarac koji je navodno radio u "zabranjenom hotelu" u Končarevu, u kome su organizovane žurke, a za koji vjeruje da je u vlasništvu Palme.

Marković je sve demantovao i odmah reagovao, navodeći da je Đilasova portparolka (Marinika Tepić) izrekla užasne laži, a juče je kako je i najavio, sam otišao u tužilaštvo u Jagodini i tom prilikom podnio molbu da se pristupi detaljnom prikupljanju obavještenja u ovom slučaju.

Prije nekoliko mjeseci Igor Jurić, otac brutalno ubijene Tijane Jurić oglasio se i poručio da jedan veoma moćan čovjek iz svijeta politike važi za pedofila i organizuje žurke sa maloljetnicama. On ovom prilikom nije želio potvrditi da je govorio ranije o Markoviću, ali nije htio ni demantovati.

"Nisam dobio dozvolu porodice da govorim o tom moćniku dok oni ne budu imali hrabrosti da izađu i svjedoče javno", rekao je Jurić.

Nije samo Palma optužen za ove orgije, muškarac koji je anonimno svjedočio govorio je i o "zatvorenoj žurki" na bazenu, na kojoj su između ostalog bili prisutni i koalicioni partneri lider SPS Ivica Dačić i direktor "Koridora Srbija" Aleksandar Antić".

Ispražnjen je čitav bazen, ljudi su poslati kućama i onda su djevojččice jedna po jedna ustajale i predstavljale se odakle su došle, šta vole, šta ne vole. A to je više ličilo na stočnu pijacu nego na žurku - tvrdi ovaj muškarac sa snimka.

Rekao je da su na pomenute žurke dolazile djevojčice čiju je starost procijenio na 15 do 18 godina.

"Znalo se da poslije takvih žurki te djevojčice idu s njim ili s njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih djevojčica", tvrdi ovaj muškarac.

Marković kaže da je taj "tajni svjedok" koji ga je optužio za podvođenje maloljetnica izvjesni Branislav Radosavljević, član stranke Slobode i pravde, blizak saradnik Marinike Tepić i Dragana Đilasa, od koga je kako tvrdi, dobio i novac za "lažno svjedočenje".

Тагови:
  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)