Uhapšena jedna osoba

Zaplijenjeno 45 kilograma marihuane u Beogradu

  • 07.05.2021. 09:13

Policija je u Beogradu zaplijenila 45 kilograma marihuane, 500 grama kokaina i uhapsila jednu osobu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

U naselju Filmski grad, u podzemnoj garaži, pregledom osumnjičenog i vozila koje koristi, policija je pronašla šest paketa sa marihuanom, a u "štek" stanu 42 paketa sa marihuanom, četiri paketa kokaina i improvizovanu eksplozivnu napravu.

Pretresom drugih stanova koje je koristio osumnjičeni na području Beograda, pronađene su folije za pakovanje, elektronske vagice za precizno mjerenja, kao i veća količina dinara i stranog novca, saopštio je MUP.

Uhapšeni čiji su inicijali L.Đ. /20/ se tereti za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje, promet oružja i eksplozivnih materija.

Ovom licu određeno je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće privedeno Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм