Srbija

Zaplijenjeno 77 kilograma heroina, vrijednost više od pet miliona evra

  • 14.11.2019. 16:41

Policija je danas zaplijenila 77 kilograma heroina i uhapsila tročlanu kriminalnu grupu koja je osumnjičena da je tu drogu distribiurala širom Srbije, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Stefanović je naveo da se vrijednost zaplijenjenih narkotika procjenjuje na više od 5.000.000 evra i da je policija tokom akcije oduzela i više skupocjenih automobila, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

"Ljudi iz policije iz godine u godinu beleže sve bolje rezultate u zapleni narkotika, a samo ove godine oduzeli su više od šest tona, uz rekordne količine zaplenjenog heroina", naveo je Stefanović.

On je zahvalio pripadnicima policije, a prije svega ljudima iz Uprave kriminalističke policije, koji prednjače u borbi protiv trgovaca narkotika.

"Nikada nećemo stati u beskompromisnoj borbi protiv svih trgovaca narkotika", poručio je Stefanović.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм