Detalji ubistva na Ibarskoj magistrali

Zbog jedne rečenice Zoran je izgubio život

  • Извор: Телеграф
  • 11.07.2022. 11:45

Ubistvo koje je juče potreslo Srbiju dogodilo se oko 18 časova u Stepojevcu na Ibarskoj magistrali.

Kako semafor nije radio Zoran J. (63) je prelazio ulicu na obilježenom pješačkom i zbog samo jedne rečenice izgubio glavu.

U tom trenutku iz pravca Velikih Crljeni vozio je Miloš N. (22).

"Bio sam na svega nekoliko metara od incidenta. Sve je počelo zbog pješačkog prelaza. U jednom trenutku vozač "stila" je parkirao sa strane automobil i prišao Zoranu. Čuo sam da ga je pitao: "Kome ti psuješ majku i pokazuješ srednji prst". Udario ga je pesnicom u lice i Zoran je pao. Vozač je dao gas i pobjegao. Čuo sam da je uhapšen kasnije. Zorana znamo svi kao divnog čovjeka, a mladića iz okoline Lazarevca ne poznajemo - rekao je jedan od očevidaca ubistva.

Kako se saznaje, slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo koje je naredilo da se obavi obdukcija ubijenog Zorana J., ali je toksikološkim analizama podvrgnut i vozač Miloš N.

- Osumnjičenom za ubistvo noćas je određen pritvor. On će u toku dana biti saslušan u tužilaštvu- kaže izvor blizak istrazi.

Tužilaštvo je tražilo od policije da pribave i snime sa okolnih vide kamera, a u sklopu istrage saslušaće se i svjedoci.

Zločin se dogodio juče u 18 časova u mjestu Stepojevac kod Beograda.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)