Batajnica

Ženi spremio oproštajnu večeru pa je ubio, a zatim izvršio samoubistvo

  • Извор: Курир
  • 02.08.2022. 14:30

Čedomir J. (43), koji je na brutalan način ubio svoju suprugu Blaženku G. J. (39) sjekirom u spavaćoj sobi, a potom presudio sebi, posljednji put je viđen u petak u predvečernjim satima, kada je pokupio večeru za njega i suprugu, pričaju komšije.

Kako je Kurir saznao, tog dana ništa nije ukazivalo na tragediju, a prema riječima komšija Čedomirovo ponašanje nije bilo ništa drugačije nego obično.

- U petak je pokosio travu u dvorištu, trebalo je da pijemo kafu, ali je rekao da žuri. Htio je da završi cijelo dvorište i da opere staze. Kasnije te večeri očekivao je hranu, koju je poručio za njega i suprugu - prisjećaju se komšije posljednjeg dana supružnika:

Da li je planirao zločin?

- Čovjek koji je dostavio hranu nije mogao da mu nađe kuću, zvali su brojeve okolnih kuća. Na kraju smo mu pomogli da ih pronađe i dostavi im večeru. Kada je Čeda izašao iz kuće nasmijao se i rekao: "Čitav komšiluk se podigao da bi nama stiglo jelo", a potom se okrenuo i ušao u kuću.

Komšije kažu da nisu ni slutile da je to posljednji put da vide Čedomira.

- Ispostavilo se da im je to bila posljednja večera, praktično oproštajna. Mi ne znamo zbog čega je Čedomir počinio zločin, kao ni to da li ga je planirao. Ali, kad samo pomislim da se smijao prije ubistva i samoubistva i večerao sa ženom, naježim se - kaže nam komšija.

Podsjetimo, sumnja se da je Čedomir u petak uveče sekirom u krevetu u spavaćoj sobi iskasapio suprugu Blaženku, inače babicu u bolnici Narodni front, a potom se obesio o gredu. U tom trenutku bili su sami kod kuće, jer su im djeca na putovanjau.

Tijela su pronađena u subotu u večernjim satima, pošto se Čedomir i Blaženka nisu javljali kumovima, sa kojima su navodno imali dogovor.

- Žena je imala povrede po glavi, ležala je u lokvi krvi, a pored je bila sjekira. Čedomir je nađen obješen o gredu na tavanu kuće. U kući je nađena veća količina sedativa, s pošto se pretpostavlja da je Blaženka ubijena na spavanju, ne bi nas čudilo da ju je Čedomir poslije večere omamio kako bi je lakše ubio. Ipak, treba sačekati zvanične rezultate obdukcije, pa će se znati šta i kako - objašnjava nam izvor upoznat sa slučajem.

Nagađanje oko motiva

Šta je motiv krvavog pira, za sada, niko sa sigurnošću ne zna. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Blaženka je Čedomiru, koji je radio u Njemačkoj i koji je u Srbiju došao prije petnaestak dana, rekla da želi da se razvede.

- Navodno, nije mogla više da podnese što je ona sama sa djecom u Srbiji, dok je on u inostranstvu - objašnjava izvor. Međutim, komšije bračnog para kažu da im je to neshvatljivo, jer su oni djelovali srećno i nisu čuli svađu, niti su primijetili nešto čudno.

(Kurir)

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина