SAD

3 mjeseca od pronalaska tijela tinejdžera, porodice još ne znaju uzrok smrti: Našao ih jutjuber na dnu rijeke

  • Извор: Телеграф
  • 08.02.2022. 19:00

Slučaj pogibije dva tinejdžera, čija je tijela nedavno u rijeci u Tenesiju pronašao jutjuber koji se bavi pronalaženjem nestalih osoba, ponovo je otvoren.

Nakon njihovog nestanka, više od 20 godina policija nije imala nikakav trag o nestanku Erin Foster i Džeremija Behtela.

Njih dvoje su posljednji put viđeni 3. aprila 2000. godine nakon što su zajedno napustili Erin dom i otišli na zabavu. Navodno su posljednji put viđeni oko 22 sata u crnom automobilu.

Nekoliko godina nakon njihovog nestanka, policija ih je tražila u Floridi, nakon što su navodno isplivali dokazi da je Erin viđena kako živi i radi u Pensakoli.

Kasnije je policija počela sa kopanjem bunara u okrugu Vajt, nakon što su počele da kruže priče da su njih dvoje ubijeni, a njihova tijela zatim bačena u bunar, prenosi Yahoo news.

Međutim, svi ovi pokušaji pronalaska bili su bezuspješni, sve dok jutjuber Džeremi Sajd sa svojom ekipom nije u rijeci pronašao automobil u kom su bila dva tijela.

On je 24. novembra objavio video na kom je detaljno prikazao trenutak izvlačenja automobila iz vode. Policija je ubrzo utvrdila da vozilo pripada Erin Foster i obje porodice su odmah obaviještene o ovom otkriću.

Njihova tijela su u međuvremenu poslata na obdukciju, a do danas nije saopšten uzrok njihove smrti kao ni okolnosti pod kojima je ovaj mladi par upao u rijeku.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)