SAD

Aktiviran Amber alert zbog nestale tinejdžerke, otmičari traže 10.000 dolara za njeno puštanje

  • Извор: Телеграф
  • 20.04.2022. 16:43

Aktiviran je Amber alert zbog nestale tinejdžerke iz Arkanzasa Triniti Kejs (17), nakon što su navodno otmičari tražili 10.000 dolara za njen bezbjedan povratak.

Kejs je izlazila sa posla u Hot Springsu u ponedjeljak, kada joj je navodno prišla jedna žena. Rekla joj je da je izgubila roditelje i da mora da pozajmi njen mobilni telefon.

Žena je zamolila Kejs da priđe njenom vozilu, a dok je koleginica tinejdžerke otišla do auta na obližnjem parkingu i vratila se, nje nije bilo.

Kada nije uspjela da je dobije na mobilni, pozvala je Kejsinu majku, koja je odmah obavijestila policiju.

Prema riječima policije, majka je navodno uspjela da dobije Triniti na telefon, koja joj je rekla da je "sve u redu".

Tada je nepoznati muškarac uzeo njen telefon i rekao majci da traži 10.000 dolara za njeno puštanje i bezbjedan povratak kući, ili će je oni "ubiti i isjeći je".

Veza je prekinuta, a njen telefon je kasnije lociran na auto-putu, južno od Hot Springsa.

Policija je objavila njenu fotografiju, i rekla da je posljednji put viđena u plavoj dukserici sa logom pekare u kojoj je radila, helankama i bijelim patikama.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.