Florida

Aligator ubio ženu dok je šetala psa

  • Извор: Агенције
  • 21.02.2023. 23:02

Bespomoćna komšinica opisala je kako je užasnuto gledala dok je staricu ubio aligator kada je šetala svog psa u zajednici penzionera u južnoj američkoj državi Floridi.

Komšinica, identifikovana samo kao Kerol, rekla je da je vidjela ženu, koja nije imenovana, kako ju je životinja od tri metra odvukla u vodu tokom napada u zajednici Spanish Lakes Fairways u Fort Pierceu u ponedjeljak.

"Ja se samo sjećam da je došla gore i znaš... uzimala je zraka, i govorim plivaj premapedalini, plivaj prema pedalini, a ona kaže: 'Ne mogu, aligator me ima'", rekla je žena lokalnoj TV stanici WPBF.

Kerol (77) je pozvala hitnu pomoć i uhvatila se za stup u nadi da će pomoći svojoj prijateljici, prenijela je stanica, javlja AFP.

"Pomislila sam, baciću to u vodu i zakačiti je ili udariti njega, i nje više nije bilo", ispričala je.

Bespomoćna, Kerol je mogla samo čekati.

Pas je preživio napad, ali je žena podlegla povredama, rekli su američkim medijima iz Fondacije za očuvanje riba i divljih životinja Floride (FWC).

Helikopter je pomogao da se locira aligator u jezeru, izvijestio je WPBF, a lovci su ga kasnije izvukli.

"Borio se prilično dobro. Definitivno se borio prilično dobro", rekao je za WPBF Robert Lili, lovac na morske aligatore.

Lili je rekao da je stvorenje težilo između 270 i 320 kilograma.

Тагови:
  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.