Јака порука Трампа

"Америка неће преживјети.."

  • Извор: АТВ
  • 04.02.2024. 18:06

Кандидат за предсједничку номинацију Републиканске странке Доналд Трамп изјавио је данас да САД неће преживјети уколико Џо Бајден поново постане предсједник.

"По мом мишљењу, најгора ствар која може да се догоди јесте да Бајден поново постане предсједника. Искрено, из много разлога, наша земља то не би преживјела", рекао је Трамп у интервјуу за Фокс њуз.

Додао је да је Бајден "неспособан и најгори председник у историји Сједињених Држава".

"То сви знају", истакао је Трамп.

Бивши канадски амбасадор у Југославији: САД су започеле рат у БиХ

Бивши канадски амбасадор у Југославији: САД су започеле рат у БиХ

Коментаришући то што је Бајден недавно добио подршку синдиката радника у аутоиндустрији "UAW", Трамп је поручио да, како је рекао, више неће бити радника у аутоиндустрији у Сједињеним Државама, већ ће "све то отићи у Кину и друге земље".

Он је истакао да би, ако поново постане председник, увео царине на робу која се увози из Кине, додавши да би оне могле да износе и више од 60 процената.

"Морамо то да урадимо", рекао је Трамп.

Ко је био Звонимир Стефановић? Убијен у Бањалуци

Ко је био Звонимир Стефановић? Убијен у Бањалуци

Бивши предсједник САД упозорио је и на развој вјештачке интелигенције, рекавши да је то "застрашујуће".

"Прије неки дан сам видео како су направили лажан снимак на ком говорим о неком производу. Не можете ни да примијетите разлику. Мора нешто да се учини у вези са тим, и то брзо", поручио је Трамп.

Он је навео да би технологија вештачке интелигенције могла да буде злоупотребљена на разне начине, укључујући ратове, додавши да је напредак у развоју те технологије "огроман проблем".

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм