Dragan Simić

Analitičar: Zelenskog bi na frontu rastrgli njegovi vojnici

  • Извор: Курир
  • 23.03.2023. 22:11

U vrijeme kada se u Donjeckoj oblasti, na liniji fronta, vodi ozbiljna bitka, predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski doputovao je u Bahmut.

Naime, kako prenosi portal "Unian", predsjednik Zelenski se sastao sa vojskom i uručio priznanja braniocima, ali i porazgovarao sa građanima ovog grada.

Ova posjeta privukla je pažnju javnosti, a o njoj piše i portal "Oborzevatel" koji je potvrdio da se predsjednik Zelenski zaista susreo sa građanima i vojskom Bahmuta.

Međutim, nekima je jako sumnjiva ova posjeta Zelenskog i traže dokaz, prenosi "Kurir".

Analitičar Dragan Simić gostovao je u emisiji "Usijanje" gdje je prokomentarisao ovu navodnu vijest o posjeti Volodimira Zelenskog Bahmutu.

"Ako je bio ja bi rekao da je veliki idiot. Glavnokomandujući dolazi u žarište u centar bitke, to je idiotizam. Mislim da bi ga prije rastrgli tamo, nego što bi podigao borbeni moral. Jer ukrajinska vojska nije dobro snabdjevena, niti obučena, nema ni oružja ni municije i ne znaju zašto se bore", rekao je Simić i dodao:

"Ukrajinska vojska je bila jaka vojska. Kada je počeo sukob meni su moji prijatelji govorili da će Rusija da ih zgazi. Ja sam im govorio 'stani, stani polako, sa one strane su isto Rusi i znaju da se bore' i zato je to tako".