Амерички предсједник

Бајден иде у болницу

  • Извор: Индекс
  • 28.02.2024. 17:48

Амерички предсједник Џозеф Бајден је рекао да ће се данас подвргнути физикалном прегледу у војној болници у савезној држави Мариланду, а резултати ће се помно посматрати с обзиром на то да осамдесетједногодишњак намјерава поновно бити изабран на изборима у новембру.

Бијела кућа је рекла да ће касније данас јавно објавити писани сажетак рутинског, годишњег прегледа демократског предсједника.

Прошле године доктори прогласили Бајдена способним

Овогодишњи се преглед одвија у вријеме када ће се Бајден највјеројатније поново сучелити с бившим републиканским предсједником, седамдесетседмогодишњим Доналдом Трампом, на изборима 5. новембра.

Да би клима у аутомобилу боље радила, обратите пажњу на ових 6 ствари

Да би клима у аутомобилу боље радила, обратите пажњу на ових 6 ствари

Двојица кандидата се међусобно оптужују за слабљење менталних способности. Трампова посљедња супарница за номинацију Републиканске странке, педесетдвогодишња Ники Хејл, рекла је да су обојица кандидата престара за Бијелу кућу и да би се требали подвргнути когнитивним тестирањима.

Доктори су Бајдена прогласили здравим и "способним за обављање дужности" на прошлогодишњем физикалном прегледу, који је укључивао уклањање лезије с предсједникових прса, а на њему је речено и да Бајден нема симптома дуготрајног ковида након што се вирусом корона заразио 2022.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм