Italija

Berluskoni otvorio TkTok nalog i ispričao vic o sebi, Putinu i Bajdenu

  • Извор: Блиц
  • 02.09.2022. 13:58

Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni nova je zvijezda na TikToku, a njegov prvi snimak pregledan je više od pet miliona puta nekoliko sati nakon objavljivanja.

U njemu, političari, papa i mladi papin asistent letjeli su avionom iznad Atlantika.

U jednom trenutku se ispostavi da će se zbog vanredne situacije avion srušiti za pet minuta, dok su u njemu samo četiri padobrana, ali je pet putnika.

"Džo Bajden uzima prvi i kaže 'ovaj je za mene jer sam najmoćniji čovjek na Zapadu'. Vladimir Putin uzima drugi i kaže 'ovaj je za mene jer sam ja najmoćniji čovjek na Istoku'. Silvio Berluskoni izlazi sljedeći i kaže 'ovaj je za mene, jer svi znaju da sam ja najpametniji političar na svijetu'", rekao je u snimku bivši premijer Italije, prenosi "Blic".

Nakon toga, mladi asistent daje preostali padobran papi, ali ga papa odbija i kaže da je on već star i da je imao dug i srećan život, prenosi "Telegraf".

Međutim, priča dalje Berluskoni u svom vicu, asistent primjećuje da su ostala dva padobrana, jer je "najpametniji političar" uzeo svoj ranac umjesto padobrana. Time je Berluskoni završio vic koji je pregledan više od dva miliona puta.

Ranije je lider partije Naprijed Italija i bivši premijer rekao da je otvorio profil na društvenoj mreži TikTok kako bi razgovarao o temama koje se tiču mladih ljudi.

@silvio.berlusconi Ciao ragazzi, eccomi qua. Vi do il benvenuto sul mio canale ufficiale #Tiktok per parlare dei temi che più stanno a cuore a Forza Italia e al sottoscritto e che vi riguardano da vicino: parleremo e discuteremo del vostro #futuro Vi racconterò di come vogliamo rendere l'#Italia un Paese che possa darvi nuove opportunità e la possibilità di realizzare i vostri sogni. Ci rivediamo presto su TikTok ! #silvioberlusconi #berlusconi #elezioni #forzaitalia🇮🇹💪❤️ #politica #giovani ♬ suono originale - Silvio Berlusconi
Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм