Карин Жан Пјер

Бијела кућа: Снимци који показују пад менталних способности Бајдена лажни

 • Извор: Танјуг
 • 17.06.2024. 22:22

Видео снимци који показују наводни пад когнитивних способности америчког предсједника Џозефа Бајдена су лажни, рекла је портпарол Бијеле куће Карин Жан Пјер.

Неколико видео клипова који показују да се Бајден чудно понаша током јавних догађаја постали су вирални у посљедњих неколико седмица, укључујући састанак Групе седам у Италији и предизборни скуп са бившим предсједником САД Бараком Обамом.

Бајден поново изгубљен: Прво салутирао Мелони, па онда

Бајден поново изгубљен: Прво салутирао Мелони, па онда "одлутао" од свјетских лидера

- То су јефтини лажни видео снимци. Направљени су са лошом намјером - рекла је Жан Пјерова и додала да је то облик дезинформисања.

Раније овог мјесеца, анкета компаније "Расмусен репортс" показала је да 57 одсто америчких гласача који ће вјероватно изаћи на зборе сматрају да је Бајденова ментална оштрина у опадању.

Нови гаф Бајдена, погледајте шта ради предсједник САД док сви пјевају

Нови гаф Бајдена, погледајте шта ради предсједник САД док сви пјевају

Бајден /81/ је најстарији предсједник у историји САД и имао би 86 година на крају потенцијалног другог мандата.

Прошле седмице, портпарол кампање Доналда Трампа Каролин Ливит рекла је да амерички противници смишљају како да искористе Бајденов наводни когнитивни пад.

Бајденово понашање брине гласаче

Бајденово понашање брине гласаче


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

 • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

  Серија: Ко те шиша (12+)

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.