Odbio da učestvuje u programima za seksualne prestupnike

Bil Kozbi ostaje iza rešetaka

  • 29.05.2021. 12:11

Bil Kozbi ove godine neće biti uslovno pušten iz zatvora nakon što je odbio da učestvuje u programima za seksualne prestupnike.

Glumac (83) je u zatvoru od 2018. godine, osuđen je na do 10 godina nakon što je proglašen krivim po trima tačkama teškog seksualnog napada.

Kozbi je se otvoreno protivio programima i odbijao je da prizna krivicu, uprkos tome što je to značilo da mora da odsluži punu kaznu.

Ove godine je Kozbijeva prva prilika za uslovni otpust ukoliko bi ispunjavao uslove za njegovo krivično djelo za koje je zaprijećena kazna od tri do 10 godina.

Kozbi će ostati u zatvoru u Finiksu.

Kozbijev portparol Endru Vajat nazvao je odluku "zastrašujućom" i rekao da Kozbi "strastveno proglašava svoju nevinost", navodi AP.

Glumac, koji je glumio u emisiji "Kozbi šou" od 1986. do 1992., nada se da će Vrhovni sud države, koji je saslušao njegovu žalbu u decembru, preinačiti svoju odluku.

Podsjetimo, Kozbi je na obnovljenom suđenju u aprilu proglašen je krivim po tri tačke optužnice za seksualni napad na bivšu košarkašicu Andreu Konstand 2004. godine.

Ona je tada izjavila da je Kozbija gledala kao "mentora" prije nego što ju je zlostavljao.

U junu 2017. godine opisala je da joj je Kozbi dao tablete koje su je "zamrznule" pa nije mogla da spreči Kozbija da je zlostavlja.

“Nisam bila u stanju da se borim na bilo koji način”, rekla je sudu.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић