Милионери не желе легенду клуба

Ближи се крај једне од највећих фудбалских вјерности

  • Извор: Телеграф
  • 03.02.2024. 08:40

Марко Ројс и Борусија из Дортмунда изгледа да ће завршити сарадњу на крају сезоне, после 12 година колико је искусни 34-годишњи фудбалер провео у клубу!

Ову вијест лансирао је "Билд" који наводи да Милионери на љето неће понудити Росју продужетак сарадње. Један од разлога је тај што Ројсзбог година може да игра само на позицији "десетке", други што би наводно могао да омета развој младих играча.

Ројс је у Дортмунд стигао 2012. године и израстао је у легенду клуба. Није узео титулу, јер је дошао у екипу недуго након Борусијине посљедње, али је играо финале ЛШ 2013.

ХБО направио сраман потез: Избацили Биковића из серије због Украјине!

ХБО направио сраман потез: Избацили Биковића из серије због Украјине!

Ројс је важио за једног од највјернијих фудбалера, јер је у мору оних одлазака из Борусије у друге клубове, поготово Бајерн (Хумелс, Геце, Левандовски) одлучио да остане.

Ове сезоне одиграо је 24 меча у свим такмичењима, дао је шест голова и уписао три асистенције, а помиње се да би могао да се врати у Борусију Менхенгладбах одакле је и отишао у Дортмунд.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.