Napravili grupu

CIA pokušava da regrutuje Ruse preko "Telegrama"

  • Извор: Агенције
  • 16.05.2023. 11:23

Američka Centralna obavještajna agencija /CIA/ pokušava da regrutuje Ruse da špijuniraju za SAD, postavljajući propagandne video-snimke na "Telegramu".

Predstavljajući svoj "Telegram" kanal, CIA je saopštila da su operativci te obavještajne agencije kreirali nalog u popularnoj aplikaciji za razmjenu poruka u pokušaju da "dopru do onih koji osjećaju da su primorani da se angažuju" u špijunskoj agenciji.

Moskva: Vašington koristi metode državnog terorizma za očuvanje svoje hegemonije u svijetu

Moskva: Vašington koristi metode državnog terorizma za očuvanje svoje hegemonije u svijetu

Na video-snimku na ruskom jeziku CIA navodi da, konkretno, traži prikupljanje informacija o "ruskoj ekonomiji ili višem rukovodstvu zemlje".

CIA je potvrdila za Si-En-En da očekuju da će njihov sadržaj i video-snimci na "Telegramu" pomoći da se privuku Rusi da daju informacije koje su potrebne SAD.


Lukašenko se pojavio u javnosti

Lukašenko se pojavio u javnosti

List "Vašington post" objavio je u martu da CIA pokušava da regrutuje zaposlene u ruskoj Ambasadi u Vašingtonu slanjem oglasa na društvenim mrežama na pametne telefone za koje je identifikovano da su aktivni u prostorijama diplomatske misije ili u njenoj blizini, podsjeća TASS.

Makron: Francuska nije u ratu sa Rusijom

Makron: Francuska nije u ratu sa Rusijom


Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.