Mediji javljaju

Crkva pokrenula istragu protiv dvije časne sestre koje su se sa misionarskog putovanja vratile trudne

  • 07.11.2019. 14:59

Katolička crkva pokrenula je istragu nakon što su se dvije časne sestre s misije u Africi vratile trudne. Obje su porijeklom iz Afrike, a pripadnice su dva različita reda na Siciliji. Jedna od njih je čak nadstojnica u samostanu. Obje su bile poslane u svoje rodne zemlje kako bi se bavile misionarskim poslom, prenosi talijanska agencija ASNA.

Prva ima 34 godine, a otkrilo se da je trudna nakon što je poslana na ultrazvučni pregled jer se žalila na bolove u trbuhu. Druga, nepoznate dobi, porijeklom s Madagaskara, trudna je već nekoliko tjedana te se vratila u svoju državu.

- Čini se da su obje žene tijekom boravka u rodnim zemljama imale seksualne odnose. Pokrenuta je istraga. Obje su prekršile stroga pravila o čednosti, ali, dobrobit djece je najvažniji, rekao je za The Sun izvor iz Crkve u Rimu.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм