Vaspitna mjera u Kini

Dileri droge pred djecom na igralištu osuđeni na smrt  VIDEO

  • 30.06.2018. 13:22

Dvojica kineskih dilera droge osuđena su na smrt pred očima stotine djece na dječjem igralištu, javljaju kineski mediji.

Dileri su osuđeni na smrtnu kaznu na dječjem igralištu pred više od 300 djece u kineskoj provinciji Hainan u gradu Haikou. Dileri su nakon čitanja presude, odvedeni su sa igrališta i odmah pogubljeni.

Kineska vlada je pogubljenje organizovala na nacionalni Dan borbe protiv zloupotrebe droge. Tridesetdevetogodišnji Čai Liqun osuđen je zbog dilovanja metamfetamina u noćnom klubu, a tridesetšestogodišnji Huang Žengue takođe zbog dilovanja iste supstance. 

Vlasti su objasnile kako je javno izricanje presude organizovano da bi učenike podstaklo na razmišljanje o posljedicama uključivanje u trgovanje narkoticima, prenosi "Indeks".

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок