Мајами

Дјечак (13) брутално убио мајку

  • Извор: Курир
  • 06.12.2023. 12:22

Језиве фотографије круже интернетом, а забиљежене су камером из спаваће собе мајке прије него што ју је убио њен 13-годишњи син, како наводи тужилаштво у Мајамију.

Шокантни материјал који су објавили амерички медији обухвата слике снимљене беби монитором у соби Ирине Гарсије увече 12. октобра.

Ова жена је двије недјеље раније родила дјевојчицу која се такође појављује на снимку, како је њен креветић кобне ноћи био поред мајчиног кревета.

На једној од фотографија, снимљеној у 22.23 сати те ноћи, Гарсија се појављује у њеном кревету са својом новорођеном дјевојчицом у наручју.

Само 40 минута касније, у 23 сата, камера беби монитора снимила је собу са угашеним свјетлима. Беба је сада у кревецу а над женом која спава у кревету пријетећи стоји тинејџер Дерек Роса, који ће пола сата касније назвати хитну да призна свој гнусни чин.


Рони је легенда:

Рони је легенда: "Тежак" 35 милиона, а запалио цигарету и чекао бус


Тужиоци који су објавили материјал још нису прецизирали његов садржај. Међутим, слике које је објавио "Њујорк Пост" укључују и шокантан селфи за који се вјерује да је 13-годишњак послао пријатељу након бруталног злочина.

Тинејџер лежерно позира са исплаженим језиком, а на његовој руци се види црвена супстанца, вјероватно крв његове мајке.

Докази такође укључују фотографије једног ножа са ружичастом дршком за коју се чини да је прекривен крвљу и вјероватно је оружје злочина.

Током позива хитној служби у ноћи убиства, Роса је признао убиство своје мајке и чињеницу да је потом пријатељу послао фотографију.

Овај 13-годишњак, који је наводно био одличан у школи, наводно је рекао оператеру да је првобитно намјеравао да се убије пиштољем који је имао у кући, али је на крају одлучио да то не жели да уради.


Ухапшен мушкарац који је Вањиног убицу одвезао у Турску

Ухапшен мушкарац који је Вањиног убицу одвезао у Турску

У ноћи злочина, Гарсијин супруг и очух осумњиченог, који је возач камиона, био је на послу. Беба која је лежала у кревецу док је мајка убијена тик поред ње, жива је и здрава.

Тинејџер се прошлог мјесеца изјаснио да није крив за убиство своје мајке и требало би да му се суди као одраслој особи.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм